64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Στην τελική ευθεία για προπονητή στον Ατρόμητο

Στην τελική… shortlist με ονόματα τριών προπονητών έχει καταλήξει ο Ατρόμητος, με όλες τις περιπτώσεις να προέρχονται από το εξωτερικό. Έχουν αρχίσει ήδη οι διερευνητικές επαφές, καμία πρόταση ακόμα. 
Στην τελική ευθεία για προπονητή στον Ατρόμητο
Έτοιμος να μπει στο… ζουμί είναι ο Ατρόμητος αναφορικά με την περίπτωση του διαδόχου του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο της ομάδας. 
Οι Περιστεριώτες έπειτα από μια εβδομάδα και πλέον συνεχούς αναζήτησης, έχει φτάσει κατόπιν του απαραίτητου «φιλτραρίσματος» σε μια… shortlist που αποτελείται από τρία ονόματα, που το καθένα έχει ξεχωριστή προτεραιότητα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προτεραιότητα των Περιστεριωτών όλο αυτό το διάστημα ήταν περιπτώσεις προπονητών από την Ιβηρική χερσόνησο και μένει να φανεί, αν όντως υπήρξε πρόσφορο έδαφος για συμφωνία. 

Το δεδομένο είναι ότι οι πρώτες διερευνητικές επαφές έχουν αρχίσει, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για εφικτές περιπτώσεις, ωστόσο ακόμα δεν έχει κατατεθεί οποιαδήποτε πρόταση σε κανένα προπονητή, με τους «κυανόλευκους» να διαψεύδουν όλες τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το αντίθετο. 

sport-fm.gr

Σχόλια