64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Περιμένουν την απάντηση του Τσόρι στον Απόλλωνα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση του Τσόρι Ντομίνγκες στον Απόλλωνα, με τις πιθανότητες να ντυθεί ο Αργεντινός στα «κυανόλευκα» να είναι αρκετές. Προτάθηκε και ο Ματ Ντάρμπισιρ! 
Περιμένουν την απάντηση του Τσόρι στον Απόλλωνα
Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Τσόρι Ντομίνγκες έχει μπει ο Απόλλων Σμύρνης!
Οι «κυανόλευκοι» παλεύουν εδώ και μερικές εβδομάδες να πραγματοποιήσουν μία σπουδαία μεταγραφή που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. 

Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση στον Τσόρι, η οποία φαίνεται πως είναι η καλύτερη που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του. Συγκεκριμένα, η πρόταση του Απόλλωνα αγγίζει τις 270 χιλ. ευρώ. Ποσό άκρως δελεαστικό, το οποίο πολύ δύσκολα θα βρει στην Ελλάδα ο 36χρονος πρώην πλέον μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού! 

Κάπως έτσι, στον Απόλλωνα περιμένουν την απάντηση του Αργεντινού μαέστρου, με τους «κυανόλευκους» να είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξοι πως θα αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι». Ωστόσο, υπάρχει κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού τους που τους… φοβίζει. Αυτό δεν είναι άλλο από την Ρίβερ Πλέιτ. Οι «μιγιονάρος» είναι η ομάδα στην οποία ο Τσόρι έχει εκφράσει κατά το παρελθόν την επιθυμία του για να ολοκληρώσει την καριέρα του και σε περίπτωση που του κατατεθεί πρόταση, είναι πολύ πιθανό να την αποδεχτεί. 
Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις ενίσχυσης, σε αυτή του σέντερ φορ έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα όνομα. Ο λόγος γι’ αυτό του Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος έχει προταθεί στην Ελαφρά Ταξιαρχία και εξετάζεται. Μάλιστα, φαίνεται πως ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή έχει αναφέρει στους ανθρώπους του Απόλλωνα πως υπάρχει τρόπος να βρεθεί λύση ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του Άγγλου φορ με την Ομόνοια. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νασίρ Μάατσι, που ανακοινώθηκε την Κυριακή από τον Απόλλωνα Σμύρνης, προορίζεται για back up του σέντερ φορ που θα αποκτηθεί, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και στα εξτρέμ! 

sport-fm.gr

Σχόλια