64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Στην τελική ευθεία του προπονητή

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να τελειώσει άμεσα το θέμα του νέου του προπονητή, με τις επαφές να κορυφώνονται τις επόμενες ημέρες, με τους υποψήφιους για τη συγκεκριμένη θέση
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να τελειώσει άμεσα το θέμα του νέου του προπονητή, με τις επαφές να κορυφώνονται τις επόμενες ημέρες, με τους υποψήφιους για τη συγκεκριμένη θέση.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του  
Μαρτινς, ο οποίος όμως δεσμεύεται με τη Γκιμαράες, η οποία αξιώνει ένα εκατομμύριο ευρώ, για την αποδέσμευσή του. Οι Πορτογάλοι τονίζουν πως ο Ολυμπιακός προσφέρει τον Τάσο Καραμάνο στην πορτογαλική ομάδα, ως έμψυχο αντάλλαγμα, για την απόκτηση του Πορτογάλου προπονητή. 

Παράλληλα, στη λίστα των «ερυθρολεύκων» φέρεται να υπάρχει και το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ πάντα παίζει το σενάριο παραμονής του Τάκη Λεμονή στον πάγκο της ομάδας, αν δε βρεθεί κάτι καλύτερο στην ξένη αγορά. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να ξεκινήσει σε δέκα ημέρες και οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να έχουν βρει τον νέο τεχνικό τους, μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, προκειμένου να προχωρήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.  


 novasports.gr





Σχόλια