64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Απαντάει θετικά ο Ροντρίγκες

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Γκονζάλο Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση που του έχει κατατεθεί.
Ο Γκονζάλο Ροντρίγκες
Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Γκονζάλο Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση που του έχει κατατεθεί
. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός αποχωρεί από τη Φιορεντίνα και ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Λάτσιο, η οποία σύμφωνα με τους Ιταλούς, του έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας. 

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής φέρεται σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου να είναι έτοιμος να μετακομίσει από τη Φλωρεντία στην Αθήνα, για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων». Ο κύριος λόγος για τον οποίο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι η πιθανότητα συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, καθώς οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν το καλοκαίρι στα προκριματικά της διοργάνωσης. Εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας, καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συγκεκριμένης μετεγγραφής. 


novasports.gr

Σχόλια