64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού VIDEO

Στο Τέχελεν της Ολλανδίας θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας του Ουζουνίδη. Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού
Με το μυαλό στις μεταγραφές και την καλοκαιρινή προετοιμασία είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός πως μόλις τώρα ολοκληρώθηκε η σεζόν. 
Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, λοιπόν, θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στις 27 Ιουνίου και ως τις 5 Ιουλίου θα προπονούνται κανονικά στο Κορωπί. 

Έκτοτε, θα ταξιδέψουν στο Τέχελεν της Ολλανδίας, εκεί όπου θα «χτιστεί», ουσιαστικά, η νέα ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, με την ευχή πως θα έχει έγκαιρα μαζί του κάποια από τα καινούργια πρόσωπα που θα αποκτηθούν. 

Για τις 7, 11 και 14 Ιουλίου έχουν προγραμματιστεί τρία φιλικά τεστ για τους πράσινους, δίχως όμως να έχουν γίνει γνωστοί από τώρα οι αντίπαλοι. 

Στις 15 εκείνου του μήνα η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα συνεχίσει στη… βάση της την προετοιμασία. Αξίζει να σημειωθεί πως πέντε μέρες αργότερα, ο Παναθηναϊκός θα δώσει ακόμη ένα φιλικό, το οποίο ουσιαστικά θα λειτουργήσει ως «πρόβα τζενεράλε» για τα προκριματικά του Europa League.



sport-fm.gr

Σχόλια