64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Παίρνει Ζιλέ και Οφόε - Φουλάρει και για Εμενίκε ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να πραγματοποιήσει άλλες δύο μεταγραφές μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη Ταχτσίδη παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος φέρεται να είναι κοντά σε Ζιλέ και Οφόε! 
Παίρνει Ζιλέ και Οφόε ο Ολυμπιακός

Με την απόκτηση του διεθνούς χαφ, Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο Ολυμπιακός ενίσχυσε σημαντικά τη μεσαία του γραμμή, όμως οι Πειραιώτες παρουσιάζονται έτοιμοι να πραγματοποιήσουν άλλες δύο μεταγραφές στη
συγκεκριμένη θέση. 

Όπως επιβεβαίωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, οι πρωταθλητές Ελλάδας προχωρούν κανονικά την υπόθεση του Γκιγιόμ Ζιλέ και παράλληλα φέρονται να είναι κοντά στον Οτζίτζα Οφόε. 

Οι πληροφορίες λένε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τους δύο Βέλγους μέσους, αφού είναι κοντά σε συμφωνία τόσο με την Ναντ όσο και με την Λέγκια που αγωνίζονται οι δύο ποδοσφαιριστές.



Τα τυπικά για Καρσελά στον Ολυμπιακό

Με φουλ ρυθμούς προχωράει η ενίσχυση στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε με τη χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook ο Κώστας Καραπαπάς. 

Ένας από τους παίκτες που αναφέρθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ είναι και ο Μεχντί Καρσελά-Γκονσάλες. Εκείνο που προκύπτει για τον Μαροκινό εξτρέμ είναι πως ουσιαστικά απομένει μία λεπτομέρεια για να κλείσει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στους Πειραιώτες. 

Όσον αφορά την ενίσχυση της άμυνας, δύο είναι τα ονόματα που «παίζουν» αυτή τη στιγμή για την απόκτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού. 

Ο ένας είναι ο Σέρβος, Μίλος Κοσάνοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη Σταντάρ Λιέγης και ο Ολλανδός Μπραμ Νάιτινκ που ανήκει στην Άντερλεχτ. Ένας εκ των δύο μπορεί να αποκτηθεί. 

Για αριστερό μπακ παραμένει φαβορί ο Ελισέου, ο διεθνής Πορτογάλους που έμεινε σήμερα και επίσημα ελεύθερος από την Μπενφίκα.

Φουλάρει και για Εμενίκε ο Ολυμπιακός

Πέρα από την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και την άμυνα, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να δυναμώσει και στην επίθεση με την επικείμενη απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε. 
Φουλάρει και για Εμενίκε ο Ολυμπιακός
Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό όσον αφορά την μεταγραφή του Εμάνουελ Εμενίκε.  
Σύμφωνα με επίσημη πληροφόρηση, άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να διαπραγματευτούν από κοντά με την Φενέρμπαχτσέ και εξασφαλίσουν την υπογραφή του Νιγηριανού επιθετικού. 

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ήθελαν την Σαχτάρ να ενδιαφέρεται για τον διεθνή φορ, όμως οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν προχωρήσει την υπόθεση σε τέτοιο βαθμό που είναι κοντά στην απόκτησή του.

sport-fm.gr

Σχόλια