64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ελπίζει (;) για Αραούχο η ΑΕΚ: Παίρνει Καλέρι η Λας Πάλμας

Μεταγραφή που μπορεί να μη σημαίνει τίποτα -αλλά εύλογα ενισχύει τις ελπίδες των φίλων της ΑΕΚ για ανατροπή στο θέμα Αραούχο- κάνει η Λας Πάλμας. Κλείνει τον (προοριζόμενο για βασικό) Τζόναθαν Καλέρι. 
Ελπίζει (;) για Αραούχο η ΑΕΚ: Παίρνει Καλέρι η Λας Πάλμας
Εξέλιξη που αν μη τι άλλο κρατά ζωντανές τις ελπίδες των φίλων της ΑΕΚ να ξαναδούν με τα κιτρινόμαυρα τον Σέρχιο Αραούχο σημειώθηκε στα μεταγραφικά της Λας Πάλμας.  
Μπορεί ο πρόεδρος του συλλόγου να ξεκαθάρισε ότι ο Αργεντινός δεν θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός στην «Ένωση», ωστόσο ο τρόπος που κινούνται οι νησιώτες προμηνύει ότι δεν θα υπάρχει πολύς χώρος για εκείνον στο αρχικό σχήμα. 

Όπως επιβεβαιώνεται και επίσημα, η Λας Πάλμας είναι έτοιμη να σφραγίσει και τυπικά την απόκτηση του Τζόναθαν Καλέρι: Του μεγάλου στόχου για την κορυφή της επίθεσης, ο οποίος αποτελούσε διακαή πόθο από τον περασμένο Γενάρη. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο σύλλογος φέρεται να έχει κλείσει και τη μεταγραφή του Ερνάν Τολέδο, ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. 

Ανεξάρτητα λοιπόν από το αν αυτό θα επηρεάσει το μέλλον του Αραούχο στη Λας Πάλμας, όσο μειώνονται οι πιθανότητες να έχει βασικό ρόλο στην ομάδα (και όσο παραμένει δεδομένη η επιθυμία του να γυρίσει στην Ελλάδα) είναι εύλογο να συντηρούνται και οι ελπίδες της ΑΕΚ για ανατροπή στην υπόθεση.

sport-fm.gr

Σχόλια