64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Κλείνει» Τσόσιτς, κοντά σε Τραούστασον η ΑΕΚ - Το ξέκοψε σε Ντίντακ και Εσπανιόλ ο Μελισσανίδης

Ασταμάτητη μεταγραφικά η ΑΕΚ. Μετά την απόκτηση του Λιβάια, η «Ένωση» βρίσκεται αγκαλιά με τον στόπερ Τσόσιτς και σε καλό δρόμο με τον εξτρέμ Τραούστασον. 
«Κλείνει» Τσόσιτς, κοντά σε Τραούστασον η ΑΕΚ

Με γοργούς ρυθμούς εφαρμόζεται το πλάνο ενίσχυσης της ΑΕΚ. Πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η συμφωνία της με τον Μάρκο Λιβάια, ο οποίος χθες ανακοινώθηκε και την Τρίτη πηγαίνει στο Κίελτσε, η «Ένωση» είναι κοντά στο να κλείσει δύο ακόμη παίκτες. 

Πιο κοντά βρίσκεται ο Ούρος Τσόσιτς, που προορίζεται για να πλαισιώσει την αμυντική γραμμή της ομάδας. Ο 25χρονος Σέρβος στόπερ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ, που τα έχει βρει και με την Έμπολι. Πιθανότατα θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και η ιταλική ομάδα θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης. Ο Τσόσιτς, που μετρά 43 συμμετοχές στη Serie A και 36 στη Serie B θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα και φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για να αποκτηθεί. 

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ πλησιάζει σε απόκτηση εξτρέμ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε επαφές με τη Ραπίντ Βιέννης για τον 24χρονο Ισλανδό ακραίο Άρνορ Τραούστασον, που φέρεται να τα έχει βρει με την «Ένωση». Ο 13 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα (έχει πετύχει και 5 γκολ, ανάμεσα στα οποία ένα απέναντι στην Ελλάδα) έχει συμβόλαιο με τους Αυστριακούς μέχρι το 2020 και εκείνοι τον απέκτησαν πέρσι από τη Νόρκεπινγκ. Φέτος είχε 3 γκολ και 4 ασίστ σε 33 εμφανίσεις με τη Ραπίντ.


Το ξέκοψε σε Ντίντακ και Εσπανιόλ ο Μελισσανίδης


Σκληρή στάση απέναντι στον Ντίντακ Βιλά κρατά ο Δημήτρης Μελισσανίδης που θεωρεί ανέντιμη τη στάση του απέναντι στην ΑΕΚ και ξεκαθάρισε στην Εσπανιόλ πως δεν θα τον πάρει… έτσι εύκολα. 
Το ξέκοψε σε Ντίντακ και Εσπανιόλ ο Μελισσανίδης
Καμία πρόθεση «εκπτώσεων» δεν έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το αφεντικό της ΑΕΚ εξοργίστηκε με τη συμπεριφορά του Ντίντακ Βιλά απέναντι στην ομάδα θεωρώντας πως φέρθηκε ανέντιμα παρουσιάζοντας εαυτόν ως ελεύθερο στην Εσπανιόλ. Έτσι κατέστησε σαφές στον Ισπανό μπακ, αλλά και στον καταλανικό σύλλογο, πως δεν πρόκειται να φύγει με τον τρόπο και τους όρους που επιδίωκαν. 

Η Εσπανιόλ μόλις αντιλήφθηκε πως ο Ντίντακ δεν είναι ελεύθερος επιδίωξε να τον πάρει με μια άλλη «φόρμουλα», προσφέροντας ποσοστά μεταπώλησης, μπόνους επίτευξης στόχων αλλά όχι… ρευστό και αυτή η πρόταση φυσικά δεν έγινε αποδεκτή από την ΑΕΚ, καθώς θεωρείται πως δεν αντικατοπτρίζει την αξία του παίκτη, 

Το μήνυμα του «τίγρη» είναι σαφές: αν η ΑΕΚ δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, ο Ντίντακ θα παραμείνει και θα είναι… θεατής, καθώς φαίνεται πως μετά τη συμπεριφορά που επέδειξε δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ξανά με τα κιτρινόμαυρα.

Σχόλια