64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ανοιχτά «μέτωπα» για ΠΑΟΚ

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Καφού της Λοριάν για τον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να μην θέλει να γίνουν βιαστικές κινήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. 
Ανοιχτά «μέτωπα» για ΠΑΟΚ
Οι μέρες περνούν και ο κόσμος του ΠΑΟΚ πιέζει τη διοίκηση να γίνουν οι επόμενες προσθήκες, ώστε η ομάδα να είναι όπως πρέπει στις επόμενες υποχρεώσεις.  
Προτεραιότητα για όλους στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ και ενός στόπερ, οι οποίοι θα προσθέσουν λύσεις στον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Στο προσκήνιο φαίνεται πως επανέρχεται η περίπτωση του Πορτογάλου μέσου της Λοριάν, Καφού. 

Ο 24χρονος χαφ έμεινε εκτός αποστολής από τον πρώτο αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Κεβιγί και οι φήμες φούντωσαν, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να ετοιμάζεται για Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. 

Στο κέντρο της άμυνας, τώρα, ο μεγάλος στόχος του Ιβάν Σαββίδη φαίνεται πως είναι ο Περουβιανός στόπερ της Ρούμπιν Καζάν, Κάρλος Σαμπράνο, με τους Ρώσους να βάζουν στο «κόλπο» και τον Ολυμπιακό. 

Οι Θεσσαλονικείς, παράλληλα, ήρθαν σε επαφή με την Μάλαγα για να μάθουν τις απαιτήσεις τους για τον Μπακαρί Κονέ, τον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό που φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ο Μίχελ.

sport-fm.gr

Σχόλια