64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πρόλαβε την Μποταφόγκο ο Παναθηναϊκός για Λουτσιάνο

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού προβάρει ο Λουτσιάνο, με τους πράσινους να έχουν προλάβει, όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Βραζιλία, την κίνηση της Μποταφόγκο. 
Πρόλαβε την Μποταφόγκο ο Παναθηναϊκός για Λουτσιάνο
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Λουτσιάνο για τον Παναθηναϊκό.
Ο Βραζιλιάνος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στη Κορίνθιανς και ετοιμάζεται να ταξιδέψει με προορισμό την Ελλάδα για να υπογράψει. 

Πρόκειται για μια μεταγραφή στην οποία, όπως αναφέρουν και σχετικά δημοσιεύματα στη Βραζιλία, έπαιξαν σημαντικό ρόλο δύο στοιχεία. Η ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν οι πράσινοι αλλά και η επιθυμία του παίκτη. 

Εκτός του Παναθηναϊκού υπήρχαν και άλλες ομάδες που ενδιαφερόταν για την απόκτησή του. Η Μποταφόγκο ήταν αυτή που είχε δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Εκτός αυτής, και η Κρουζέιρο ήταν έτοιμη να προχωρήσει σε επαφές, ενώ και «ματιές» έριχνε και η Αλ Γκαράφα. 

Ωστόσο καμία από τις ομάδες αυτές δεν κατάφεραν να πείσουν τον Λουτσιάνο, ούτε και η Μποταφόγκο η οποία τον ήθελε πάρα πολύ. Ο 24χρονος άσος όμως ψήφισε «Παναθηναϊκό» γιατί ήθελε σαν τρελός να επιστρέψει σε μια ομάδα στην Ευρώπη και αυτή την φορά να κάνει καριέρα.

sport-fm.gr

Σχόλια