64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μια ανάσα από Αρναούτοβιτς η Γουέστ Χαμ

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα σε Αρναούτοβιτς και Γουέστ Χαμ, καθώς τα «σφυριά» έχουν ήδη συμφωνήσει με τη Στόουκ. 
Μια ανάσα από Αρναούτοβιτς η Γουέστ Χαμ
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Μάρκο Αρναούτοβιτς και όπως όλα δείχνουν θα είναι η Γουέστ Χαμ.  
Ο επιθετικός της Στόουκ βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στα «σφυριά» αφού απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. 

Ο Αυστριακός θα συζητήσει τους όρους του νέου του συμβολαίου και έπειτα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα πάνε καλά τότε ο παίκτης θα ανακοινωθεί από τη Γουέστ Χαμ. Ο ποδοσφαιριστής ελπίζει να γίνουν όλα γρήγορα, έτσι ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει με την ομάδα για τα φιλικά που θα δώσει στη Γερμανία. 

Η Στόουκ, αφού απέρριψε δύο προσφορές της Γουέστ Χαμ, τελικά «υπέκυψε». Το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται στα 27 εκατ. ευρώ. Ο 28χρονος άσος θα είναι η τρίτη μεταγραφή του Σλάβεν Μπίλιτς μετά τους Τζο Χαρτ και Πάμπλο Ζαμπαλέτα. 

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς βρίσκεται στη Στόουκ από το 2013 μετρώντας 125 συμμετοχές και 22 γκολ. Η Γουέστ Χαμ ψάχνει για τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στον επιθετικό τομέα καθώς δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο παίκτη μετά τη φυγή του Παγέ. 

sport-fm.gr

Σχόλια