64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Χιμένεθ: «Υπερήφανος για την δουλειά σας»!

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του για την δουλειά που έκαναν και για το πόσο οικογένεια θα πρέπει να είναι η ΑΕΚ σε όλη την διάρκεια της σεζόν.
Χιμένεθ: «Υπερήφανος για την δουλειά σας»!
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ενωσης, στο Κίελτσε της Πολωνίας, ολοκληρώθηκε με ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Ισπανός τεχνικός έδωσε το σύνθημα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων
. Ο Χιμένεθ εξέφρασε την χαρά του, την υπερηφάνεια του όπως είπε χαρακτηριστικά, για την δουλειά που έκαναν οι παίκτες του αυτό το διάστημα και τους τόνισε ότι θα πρέπει να είναι ενωμένοι πάντα, όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα που μπορεί να έρθουν, βάζοντας πάντα την ομαδική δουλειά πάνω από όλα.
«Τώρα που τελείωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα ήθελα να πω κάτι σε όλους. Κάνατε πολύ καλή δουλειά. Είμαι περήφανος για τη δουλειά που έχετε κάνει. Επειδή στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο, αντίθετα όλα είναι πολύ δύσκολα, ελπίζω με αφετηρία αυτή μας τη συνάντηση, να είμαστε όλοι ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές που ενδεχομένως να έρθουν. Θα πρέπει να έχουμε στη σκέψη μας ότι με την προσπάθεια όλων, θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Ακόμα όμως κι αν στο τέλος δεν τα καταφέρουμε, εμείς θα έχουμε το κεφάλι ψηλά, γιατί μέσα μας θα ξέρουμε ότι τα έχουμε δώσει όλα. Θα ξέρουμε ότι έχουμε προσπαθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Πάμε όλοι μαζί... 1 - 2 - 3... ΑΕΚ», τόνισε στην ομιλία του ο Σεβιγιάνος προπονητής.

Σχόλια