64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Έφυγε στην Πορτογαλία

Θέμα χρόνου μοιάζει η λύση συμβολαίου του Ούγκο Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Ενώ δημοσίευμα αναφέρει ότι τερματίστηκε η συνεργασία του με την «Ένωση», ο Πορτογάλος φέρεται να ταξίδεψε στην πατρίδα του. 
Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Έφυγε στην Πορτογαλία
Έτοιμος να αποχαιρετήσει την ΑΕΚ φαίνεται ότι είναι ο Ούγκο Αλμέιδα. 

Παρόλο που ο Μανόλο Χιμένεθ είχε δεχθεί να του δώσει μια τελευταία
ευκαιρία (και εξάντλησε μάλιστα τις πιθανότητες βάζοντάς τον αλλαγή με την ΤΣΣΚΑ) φέρεται να συμφωνεί πλέον κι εκείνος στην αποχώρησή του. 

Μπορεί λοιπόν την Παρασκευή να βρέθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (έπειτα από την απουσία του με άδεια από την εκδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια) ωστόσο η διαδικασία αποδέσμευσης του Αλμέιδα προχωρά. 

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με τη «Live Sport», αναχώρησε από το πρωί του Σαββάτου μαζί με τη σύζυγό του για τη Λισαβόνα. Την ίδια ώρα, δε, δημοσίευμα του λογαριασμού «Medio Transfer» στο twitter αναφέρει ότι έλυσε ήδη τη συνεργασία του με την ΑΕΚ. 

Ακόμα και να μην έχει συμβεί πάντως αυτό, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν συζητήσεις του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με την εκπρόσωπό του, με στόχο να τερματιστεί το διετές συμβόλαιο και οι εξαιρετικές αποδοχές του (περίπου 550.000 ετησίως) να διατεθούν για την απόκτηση άλλου φορ, που θα μπορεί να ηγηθεί της επίθεσης. 



Σχόλια