64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Παναθηναϊκός: στην Αθήνα Λουτσιάνο και Καμπέσας


Στην Αθήνα βρίσκεται ο Λουτσιάνο Νέβες προκειμένου περάσει από ιατρικές εξετάσεις και  να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» τα ξημερώματα  με πτήση από την Ζυρίχη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Λουτσιάνο είπε μεταξύ άλλων πως «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Βλέπω πολύ κόσμο που ήρθε να με υποδεχθεί και ελπίζω να κάνω μια καλή αρχή. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος με παγκόσμια ιστορία και εύχομαι και εγώ να μπορέσω να γίνω μέρος της ιστορίας. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω τη δουλειά μου και την προπόνηση, προκειμένου να ενταχθώ στην ομάδα για τα ματς που έρχονται».

Ελλάδα πάτησε και ο Καμπέσας

Σε ελληνικό έδαφος πατά από το βράδυ της Παρασκευής και ο Μπράιαν Καμπέσας, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. 
Ο ποδοσφαιριστής από τον Ισημερινό υποδέχθηκε με καλή διάθεση τους εκπροσώπους του Τύπου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ευχαρίστησε τη νέα ομάδα του για την υποδοχή και την ευκαιρία που του δίνει, ενώ υποσχέθηκε ότι «συγκεντρωμένος θα προσπαθήσω για το καλύτερο». 
Ο Καμπέσας φάνηκε ενημερωμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, αφού όπως είπε «γνωρίζω καλά ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και στόχος μου είναι να μπορέσω να δώσω χαρά στους φιλάθλους μας. Ξέρω ότι είναι ένας σημαντικός και ιστορικός σύλλογος

Σχόλια