64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Η άμυνα προβληματίζει τον Χάσι ενόψει Παρτιζάν


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη στην «πρόβα τζενεράλε» ενόψει Παρτιζάν, με τον Μπέσνικ Χάσι να προβληματίζεται για την άμυνα. 
Το κέντρο της άμυνας αποτελεί το μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» για τον Μπέσνικ Χάσι ενόψει των αναμετρήσεων με την Παρτιζάν, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Κοσοβάρος τεχνικός θα χρειαστεί να καταφύγει σε «αλχημείες», καθότι τα ονόματα του Παναγιώτη Ρέτσου και του Αλμπέρτο Μποτία εξακολουθούν να βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο. Ως εκ τούτου, ο Ρομαό θα παραμείνει στην οπισθοφυλακή στο σημερινό (21.00) φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας για παρτενέρ τον νεοαποκτηθέντα Γιάγκος Βούκοβιτς. Εκτός κι αν προτιμηθεί ο ελπιδοφόρος μεν, αλλά άπειρος δε Παπέ Αμπού Σισέ.
Ερωτήματα υπάρχουν και για την κορυφή της επίθεσης. Ο Εμενίκε είναι ανέτοιμος, ο Μπεν στα «πιτς» και ο μοναδικός ετοιμοπόλεμος ακούει στο όνομα Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ωστόσο, ο Ιρανός στράϊκερ αποτελεί την τρίτη επιλογή του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού για την γραμμή κρούσης.
Κατά τα άλλα, ο Καπίνο θα υπερασπιστεί απόψε την εστία των πρωταθλητών Ελλάδος, με τους Ομάρ και Κούρτη να παίρνουν θέση στα άκρα της άμυνας. Ως ανασταλτικός χαφ θα αγωνιστεί ο Σιώπης, με «οκτάρι» τον Οφόε και τον Κώστα Φορτούνη να αναλαμβάνει τη «μπαγκέτα» του οργανωτή. Στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται ο Μάριν με τον Καρσελά.

Σχόλια