64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ακριβός για τον ΠΑΟΚ ο Εντιαγέ - Άλλοι δύο χαφ στο προσκήνιο

Ιδιαίτερα ακριβός για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ κρίθηκε ο Άλφρεντ Εντιαγέ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να εξετάζουν και άλλες λύσεις. Δύο από αυτές ο Πέτροβιτς της Σπόρτινγκ και ο Πάρντο της Σοσιεδάδ. 
Ακριβός για τον ΠΑΟΚ ο Εντιαγέ - Άλλοι δύο χαφ στο προσκήνιο
Μία από τις άμεσες προτεραιότητες στον ΠΑΟΚ, όπως έχει γίνει γνωστό, είναι η απόκτηση ενός αξιόπιστου ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή.  
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς έψαξαν την περίπτωση του Άλφρεντ Εντιαγέ, ο οποίος τους προτάθηκε και ανήκει στη Βιγιαρεάλ. 

Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» έμαθαν πως ο Σενεγαλέζος μέσος είναι ιδιαίτερα ακριβός για τα δικά τους δεδομένα και έτσι αποφάσισαν να κινηθούν για εναλλακτικές περιπτώσεις. 

Δύο από αυτές είναι ο Σέρβος χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ράντοσαβ Πέτροβιτς, και ο Ρουμπέν Πάρντο της Σοσιεδάδ. Προτεραιότητα φαίνεται πως έχει ο πρώτος, αφού είναι ένας παίκτης που γνωρίζει και ο Αλεξάνταρ Στανόγειβτς, με τους δύο άνδρες να συνεργάζονται για δύο χρόνια στην Παρτίζαν. 

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ παραμένει σε αναζήτηση άλλου κεντρικού αμυντικού, αφού δεν προχώρησε το ενδιαφέρον - λόγω της άστατης ζωής του - για τον Ιταλό Μπελούσκι της Λιντς.

sport-fm.gr

Σχόλια