64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Ετοιμοι για Ολλανδία»

Τις πρώτες του εντυπώσεις μετέφερε δημόσια ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς από την πρώτη του εβδομάδα στον ΠΑΟΚ
O Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς
Τις πρώτες του εντυπώσεις μετέφερε δημόσια ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς από την πρώτη του εβδομάδα στον Π.Α.Ο.Κ. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» μιλώντας στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά:  

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, οι παίκτες ήταν σοβαροί, με μεγάλο κίνητρο. Δουλέψαμε φυσιολογικά και με πλάνο σ’ αυτό το πρώτο κομμάτι και το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Πλέον, είμαστε έτοιμοι για την Ολλανδία».

- Είχατε πει πως είχατε παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια της ομάδας αλλά είναι τελείως διαφορετικό να βλέπετε τους παίκτες ζωντανά στην προπόνηση. Η άποψή σας παραμένει η ίδια;«Ναι, φυσικά ...  Σίγουρα είναι διαφορετικό να τους βλέπεις στην τηλεόραση από το να τους παρακολουθείς ζωντανά. Γενικά οι προπονήσεις είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με τους αγώνες. Μετά τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν θα έχω μια πλήρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά σε γενικές γραμμές, κάποιοι ποδοσφαιριστές φαίνονται καλύτεροι σε σχέση με την τηλεόραση, ενώ άλλοι έχουν χειρότερη εικόνα. Αυτό θα ξεκαθαρίσει στους πρώτους αγώνες και θα έχω μια καθαρή εικόνα».

- Ποιός είναι ο βασικός σας στόχος σ’ αυτές τις δυο εβδομάδες στην Ολλανδία;«Η επόμενη εβδομάδα αρχικά είναι η πιο σημαντική για τη φυσική κατάσταση. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα είναι οι πιο σημαντικές μέρες αυτής της περιόδου. Στη συνέχεια έχουμε και τους φιλικούς αγώνες όπου θα πρέπει να συντονιστούμε και να δώσουμε στους παίκτες να καταλάβουν ξεκάθαρα τί θέλουμε βήμα βήμα φυσικά».

- Πότε πιστεύετε ότι θ’ αρχίσουμε να βλέπουμε τον Π.Α.Ο.Κ. να παίζει με τον δικό σας τρόπο, όπως είπατε και κατά την παρουσίασή σας;«Θέλω να πιστεύω στον πρώτο αγώνα που θα δώσουμε. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος και είμαι ένας προπονητής που θέλει τα πράγματα να γίνονται γρήγορα. Ελπίζω στον πρώτο αγώνα να δούμε αυτά που θέλουμε. Οχι ολοκληρωμένα φυσικά ...».




novasports.gr

Σχόλια