64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Ολοκληρώνεται Νεϊμάρ στην Παρί»

Πιο κοντά από ποτέ βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν στον Νεϊμάρ. Την επόμενη εβδομάδα «κλείνει» η μεταγραφή. Φήμες για αντάλλαγμα… Ντι Μαρία. Τα χρήματα που θα πάρει ο πατέρας του Βραζιλιάνου. 
«Ολοκληρώνεται Νεϊμάρ στην Παρί»
Ο Νεϊμάρ πλησιάζει στην Παρί. Όπως αναφέρουν ισπανικά και γαλλικά ΜΜΕ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους Παριζιάνους κι απομένουν λεπτομέρειες για το deal με την Μπαρτσελόνα.  Φημολογείται πως η Παρί έριξε στο τραπέζι και το όνομα του Άνχελ Ντι Μαρία ως αντάλλαγμα, μια ιδέα που φαίνεται να αρέσει στον Λιονέλ Μέσι που συνεργάζεται μαζί του στην εθνική Αργεντινής. 

Πάντως η «Μπάρτσα» λέγεται πως εφόσον τελικά πωληθεί ο Νεϊμάρ, τότε θα στραφεί στην απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ από τη Μονακό. 

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της Sport αναφέρει πως ο πατέρας του Νεϊμάρ έχει λαμβάνειν μέχρι το τέλος του μήνα 26 εκατ. ευρώ ως μπόνους για την περσινή επέκταση συμβολαίου του γιου του μέχρι το 2021. Φαίνεται πως γίνεται «παιχνίδι» για να απαλλαγεί η Μπαρτσελόνα από αυτή την υποχρέωση, εφόσον ο Βραζιλιάνος σταρ υπογράψει στην Παρί.

Σχόλια