64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Χάσι: «Σα να μην έγινε το πρώτο ματς στο Βελιγράδι»

Το σύνθημα για τον δεύτερο αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στο Καραϊσκάκη έστειλε ο Μπέσνικ Χάσι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του στους ποδοσφαιριστές. 
Χάσι: «Σα να μην έγινε το πρώτο ματς στο Βελιγράδι»
Ικανοποίηση και ενθουσιασμένο έχει προκαλέσει στις τάξεις του Ολυμπιακού η επικράτηση με σκορ 3-1 στο Βελιγράδι επί της Παρτίζαν.  
Οι Πειραιώτες είναι με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του Champions League, όμως ο Μπέσνικ Χάσι θέλοντας να προλάβει τυχών δείγματα χαλαρότητας επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας. 

Ο Κοσοβάρος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να παίξουν την Τετάρτη σαν μην υπήρξε η αναμέτρηση στη Σερβία. 

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Τετάρτης και εκεί πρέπει να πάμε όλοι συγκεντρωμένοι. Πρέπει να ξεχάσετε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι. Δεν θέλω να δω καμία χαλαρότητα τις επόμενες ημέρες και εκείνο που έχει σημασία είναι να είστε όλοι αποφασισμένοι γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πάμε να παίξουμε την Τετάρτη σαν να μην έγινε το πρώτο ματς. Το βγάζουμε από το μυαλό μας και πηγαίνουμε σαν ξεκινάμε τώρα», τόνισε ο 45χρονος τεχνικός σε μία προσπάθεια να τους… προσγειώσει.

sport-fm.gr

Σχόλια