64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Έφτασε και ο Λουτσιάνο για τον Παναθηναϊκό

Μετά τον Καμπέσας και ο Λουτσιάνο έφτασε στην Αθήνα. Ο Βραζιλιάνος προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του από την Κορίνθιανς στον Παναθηναϊκό. 
Έφτασε και ο Λουτσιάνο για τον Παναθηναϊκό
Μετά τον Μπράιαν Καμπέσας και ο Λουτσιάνο Νέβες έφτασε στην Ελλάδα. Λίγο μετά τις 00.45 ο 24χρονος μεσοεπιθετικός προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση μέσω Ζυρίχης προκειμένου να φορέσει την
φανέλα του Παναθηναϊκού. 

Οι πράσινοι αφού συμφώνησαν με τον Βραζιλιάνο, τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις, στη συνέχεια έδωσαν τα χέρια και με την Κορίνθιανς με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017. 

Οι Βραζιλιάνοι θα μοιραστούν μαζί με τους μάνατζερ που μεσολάβησαν για το deal περίπου 400.000 ευρώ, ενώ η Κορίνθιανς θα έχει και ποσοστό μεταπώλησης 25%. Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με απολαβές 650.000 ετησίως. 

Ο Λουτσιάνο αφού υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του και μετά θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, που επιστρέφει από την Ολλανδία.

sport-fm.gr

Σχόλια