64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Κλείνει» Οφόε περιμένει για Ζιλέ ο Ολυμπιακός!

O Βάντις Οτζίτζα-Οφόε θα αποτελέσει την 7η προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Βέλγου μέσου της Λέγκια. 
«Κλείνει» Οφόε ο Ολυμπιακός!
Έτοιμος να πραγματοποιήσει άλλη μία μεταγραφή, ενισχύοντας το υπάρχον ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρουσιάζεται ο
Ολυμπιακός. 

Οι Πειραιώτες έχουν μπει δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και παρουσιάζονται έτοιμοι να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Βέλγο μέσο, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Μπέσνικ Χάσι. 

Για τον 28χρονο χαφ ταξίδεψε στη Βαρσοβία ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος επέστρεψε χθες το απόγευμα στην Αθήνα, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως μαζί του ήταν και ο μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Ενροτό (ατζέντης με τον οποίο συνεργάστηκαν πρόσφατα και για τον Καρσελά). 

Αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» τηρούν σιγή ιχθύος και δεν αναφέρουν το παραμικρό για την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Οφόε δεν κόπηκε στα ιατρικά από την Κράσνοταρ, αλλά την ώρα που ήταν έτοιμος να υπογράψει στη ρωσική ομάδα, του παρουσίασαν διαφορετικά χρήματα για το συμβόλαιό του. 

Άλλωστε, ο Βέλγος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε περισσότερα από 40 παιχνίδια με ολόκληρα 90λεπτα στο ενεργητικό του. Και μην ξεχνάμε πως όποιος ποδοσφαιριστής έρχεται υποβάλλεται σε εξονυχιστικό έλεγχο, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Μποκανί που τελικά κόπηκε από τον Χρήστο Θέο, επικεφαλής του ιατρικού τιμ.

Περιμένει για Ζιλέ

Την τελική του πρόταση έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στην Ναντ για την απόκτηση του Γκιγιόμ Ζιλέ, περιμένοντας πλέον την απόφαση της γαλλικής ομάδας για τον Βέλγο μέσο. 
Περιμένει για Ζιλέ ο Ολυμπιακός
Στάση αναμονής τηρούν στον Ολυμπιακό στην υπόθεση του Γκιγιόμ Ζιλέ, έχοντας καταθέσει την τελική τους πρόταση στη Ναντ για την απόκτηση του Βέλγου μέσου. 

Οι Πειραιώτες προσφέρουν ένα ποσό που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ για τον 33χρονο παίκτη, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπέσιν Χάσι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον πρόεδρο του γαλλικού συλλόγου να τα λέει κάπως μπερδεμένα στα τοπικά Μέσα ενημέρωση και να μην ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. 

Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν αν ο Ζιλέ και ο Ολυμπιακός αυξήσουν ταυτόχρονα την πίεσή τους στην Ναντ, η οποία γνωρίζει πως δεν έχει πολλά περιθώρια για… ντρίμπλες.



Δεν μετακομίζει στο Ικόνιο ο Ντα Κόστα
Δεν τίθεται θέμα μεταγραφής του Μανουέλ Ντα Κόστα στην Κόνιασπορ, παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε χθες στην Τουρκία. 
Δεν μετακομίζει στο Ικόνιο ο Ντα Κόστα

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και ήθελε την Κόνιασπορ να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μανουέλ Ντα Κόστα. 

Εκείνο που προκύπτει είναι πως δεν ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, οι οποίες ανέφεραν πως η υπόθεση για τον Μαροκινό στόπερ του Ολυμπιακού είναι στην τελική ευθεία και είναι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογράψει στην τουρκική ομάδα. 

Ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο έχουν εκδηλώσει αρκετοί σύλλογοι από την Τουρκία, καθώς είναι γνωστός από το πέρασμά του στην Σίβασπορ, η οποία επίσης φαίνεται πως ενδιαφέρεται να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της.

Σχόλια