64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σε... πολύ καλό δρόμο η Σίτι του Πεπ (vid)

Από τη στιγμή που ο Γκουαρδιόλα βλέπει αυτά που θέλει, το 3-0 επί της Τότεναμ στο παιχνίδι που διεξήχθη τα ξημερώματα της Κυριακής στις ΗΠΑ, αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία από μια απλή φιλική νίκη. 
Σε... πολύ καλό δρόμο η Σίτι του Πεπ (vid)
Από τη στιγμή που ο Γκουαρδιόλα βλέπει αυτά που θέλει, το 3-0 επί της Τότεναμ στο παιχνίδι που διεξήχθη τα ξημερώματα της Κυριακής στις ΗΠΑ, αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία από μια απλή φιλική νίκη στην καλοκαιρινή περιοδεία της ομάδας.  
Με τον Κάιλ Γουόκερ να τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του για πρώτη φορά και να τα πηγαίνει αρκετά καλά στη δεξιά πτέρυγα, οι «πολίτες» χρειάστηκαν τα γκολ των Στόουνς (σκόραρε ξανά μετά από το ματς με τη Ρεάλ), Στέρλινγκ (που αποδίδει πολύ καλά το φετινό καλοκαίρι) και Μπραΐμ Ντίας (ξεπετάγεται ο πιτσιρικάς), για να φτάσει στο 3-0 επί των «σπιρουνιών». 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε λόγο για εμφάνιση που ήταν καλύτερη ακόμα κι από αυτές που πραγματοποίησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο η ομάδα του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι είναι ακόμα επίπεδο προετοιμασίας, αλλά δεν είχαμε κάνει τέτοια εμφάνιση σε ποιότητα και διάρκεια την περσινή σεζόν...». 




Πηγή: england365.gr

Σχόλια