64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Πονοκέφαλος» Ουζουνίδη με Λεβαδειακό

Την τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα αποφασίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ενόψει Λεβαδειακού, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι». 
«Πονοκέφαλος» Ουζουνίδη με Λεβαδειακό
Τεράστια προβλήματα ενόψει της αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην κεκλεισμένων των θυρών Λεωφόρο αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να «πονοκεφαλιάζει» για τα πρόσωπα του αρχικού
σχήματος. 

Πρώτα από όλα ο Εβρίτης τεχνικός δεν υπολογίζει τους Μολέντο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Ρέις και Στάικο, ενώ με ενοχλήσεις επέστρεψε από το Μπιλμπάο και ο Χρήστος Δώνης. 

Η κατάσταση του 22χρονου μέσου θα επανεκτιμηθεί στη σημερινή προπόνηση, ενώ πόνους αισθανόταν και ο Δημήρτης Κουρμπέλης. Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει στο αυριανό ματς με τους Βοιωτούς. 

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ουζουνίδης αναμένεται να αποφασίσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Είναι πιθανό να δούμε στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Λουντ και τον Χατζηγιοβάνη να επανέρχεται στο αρχικό σχήμα. Δύσκολο θεωρείται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Τσάβες, όμως όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή.

sport-fm.gr

Σχόλια