64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σενίκοφ: «Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ»

Σοβαροί και συγκεντρωμένοι οφείλουν να εμφανιστούν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην αυριανή αναμέτρηση (02/08) κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με Τζορτζ Σένικοφ. 
Σενίκοφ: «Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ»
Το κίνητρο της πρόκρισης είναι αυτό που θα παρακινήσει τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι στην αυριανή (02/07) ρεβάνς του 0-2 κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Τζόρτζ Σένικοφ.  
Ο Ρώσος αμυντικός μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι αποφασισμένοι και να μην δώσουν ευκαιρία στην αντίπαλο τους να δημιουργήσει ευκαιρίες ενώ σχολίασε και τις καιρικές συνθήκες του παιχνιδιού, τονίζοντας αυτές δεν θα παίξουν κάποιο ρόλο καθώς θα είναι οι ίδιες για όλους. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το κίνητρο ενόψει της ρεβάνς του 2-0:

«Το κίνητρο είναι ένα: πρέπει να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Δεν θα έλεγα ότι το σκορ του πρώτου παιχνιδιού μας δίνει κάποια άνεση, καθώς το ζευγάρι αποτελείται από δύο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε αποφασιστικά και να μην δώσουμε ευκαιρία στον αντίπαλο». 

Για τις καιρικές συνθήκες: 
«Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες και σε αυτό το πρόγραμμα αγώνων. Εξάλλου ο καιρός είναι ο ίδιος για όλους». 
Για το αν ο ΑΕΚ μπορεί να προκαλέσει εκπλήξεις: 
«Νομίζω ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα και το παιχνίδι στην Αθήνα δεν ήταν εύκολο. Όσο για το αν μπορεί να προκαλέσει εκπλήξεις, σήμερα θα κάνουμε την ανάλυση ενόψει του αυριανού ματς, άρα θα συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες». 


sport-fm.gr

Σχόλια