64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Έχασε πέναλτι και τον έδειραν οι συμπαίκτες του! (βίντεο)

Προσπάθησε να το εκτελέσει «αλά Πανένακα», με τραγική όμως κατάληξη. Κωμικοτραγικά όσα ακολούθησαν στα αποδυτήρια. Bullying, ξύλο, σπασμένο δάχτυλο και παραίτηση προπονητή μεταξύ άλλων.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην νεοφώτιστη Γιουβέντους Βουκουρεστίου και την συμπολίτισσα της Στεάουα, θα αποτελέσει σίγουρα την χειρότερη «σελίδα» στην
ποδοσφαιρική ιστορία του Γκεόργκε Καλιντάρου.
Η ομάδα του κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα και ο 28χρονος Καλιντάρου ανέλαβε την εκτέλεση προσπαθώντας να μιμηθεί την περίφημη εκτέλεση «αλά Πανένκα».
Ο τερματοφύλακας της Στεάουα όμως δεν τσίμπησε…  και απόκρουσε πολύ εύκολα την εκτέλεση στο κέντρο του τέρματος και η Στεάουα κράτησε τη νίκη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Καλιντάρου δέχθηκε «bullying» από τους συμπαίκτες του, δημοσιεύματα αναφέρουν μάλιστα ότι τον χτύπησαν, ενώ ο προπονητής της Γιουβέντους Ντανιέλ Οπρίτσα περιέγραψε τα συμβάντα απλώς ως «θερμά» και δήλωσε παραίτηση!
Όσο για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, η οργή απ΄όλα όσα συνέβησαν ήταν τόσο μεγάλη, που χτύπησε με γροθιά με όλη του τη δύναμη ένα τραπέζι στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα δάκτυλο.

Σχόλια