64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σίγκουρντσον: «Ομάδα με φιλοδοξίες η Έβερτον»

Απόλυτα ικανοποιημένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον εμφανίστηκε ο Γκίλφι Σίγκουρντσον, υπογραμμίζοντας πως τα «ζαχαρωτά» είναι μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες.
Ο Γκίλφι Σίγκουρντσον
Απόλυτα ικανοποιημένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον εμφανίστηκε ο Γκίλφι Σίγκουρντσον, υπογραμμίζοντας πως τα «ζαχαρωτά» είναι μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες.
Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας του Λίβερπουλ υπογράμμισε πως θέλει να βελτιωθεί την εφετινή αγωνιστική περίοδο και έθεσε ως στόχο της ομάδας του την είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Αρχικά, ο Σίγκουρντσον τόνισε: «Προσωπικά δεν λαμβάνω υπόψη πόσα χρήματα ξόδεψε η ομάδα για να με πάρει. Εστιάζω σε εμένα, να παίξω καλά για την ομάδα, να δημιουργήσω και να σκοράρω γκολ. Αυτό χρειάζομαι και σε αυτό έχω ρίξει το βάρος. Ανέκαθεν ήταν μια δύσκολη αντίπαλος και ήθελα να παίξω εδώ. Ο προπονητής επίσης είναι εξαιρετικός, με πολλές ποδοσφαιρικές γνώσεις και προσπαθεί να δημιουργήσει μια πιο μεγάλη και δυνατή ομάδα. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλες φιλοδοξίες και ήθελα να γίνω μέλος του».


Στη συνέχεια, δήλωσε για τους προσωπικούς του στόχους: «Σαφώς θέλω να βελτιώνομαι. Αυτό ήθελα πάντα και είναι κάτι που προσπαθώ κάθε μέρα, σε κάθε σεζόν. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όμως ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Θα επιδιώξουμε, όμως, να χτίσουμε πάνω στο καλό μας ξεκίνημα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους στόχους της ομάδας του στο εφετινό πρωτάθλημα: «Η Έβερτον έχει θέσει τους δικούς της στόχους. Είναι λογικό να έχουν γίνει αλλαγές. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο οι ομάδες επιχειρούν να ενισχυθούν. Εμείς αυτή την περίοδο συμμετέχουμε στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε λόγω των περισσότερων αγώνων
μεγαλύτερο ρόστερ».

novasports.gr

Σχόλια