64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο Σπαλέτι επιστρέφει στη Ρώμη!

Αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του τη Ρόμα τίθεται ο Λουτσιάνο Σπάλέτι, με την Ίντερ να δοκιμάζεται στο «Ολίμπικο» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Serie A. 
Ο Σπαλέτι επιστρέφει στη Ρώμη!
Σπαλέτι εναντίον Ρόμα! Ο Ιταλός τεχνικός ο οποίος μέχρι τον Ιούνιο καθόταν στο πάγκο των «τζαλορόσι», επιστρέφει στο «Ολίμπικο» της Ρώμης ως προπονητής της Ίντερ σε μία αναμέτρηση που αναμένεται «καυτή»! 


Ντέρμπι από νωρίς στο Campionato καθώς δύο ομάδες που στοχεύουν τριάδα, Ρόμα και Ίντερ, κοντράρονται μόλις στη δεύτερη «στροφή» της Serie A, σε μία αγωνιστική που περιλαμβάνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. 

Η αρχή γίνεται στις 19:00 με ταυτόχρονη σέντρα σε δύο γήπεδα. Στο Βορρά η νταμπλούχος Γιουβέντους δοκιμάζεται απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη και με «καυτή» έδρα Τζένοα, με τον Ντάγκλας Κόστα να είναι πιθανό να ξεκινήσει από το πρώτο λεπτό, ενώ στο Νότο η νεοφώτιστη Μπενεβέντο κάνει «πρεμιέρα» στη έδρα της υποδεχόμενη την Μπολόνια. 

Στις 21:45 ακολουθεί το ντέρμπι μεταξύ Ρόμα και Ίντερ, με τον προπονητή των γηπεδούχων Ντι Φραντσέσκο να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον Μπρούνο Πέρες, με τον Κώστα Μανωλά να μετακινείται σε θέση δεξιού στόπερ και τον Φάτσιο να αγωνίζεται στο κέντρο και στην επίθεση τον Ντεφρέλ να στέλνει τον Ελ Σαραουί στον πάγκο. 

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι που επιστρέφει στην «Αιώνια πόλη» ως αντίπαλος, ποντάρει σε ένα ενισχυμένο κέντρο με τους Γκαλιαρντίνι και Βετσίνο να παίρνουν θέση μπροστά από την άμυνα και έναν εκ των Μπόρχα Βαλέρο ή Ζοάο Μάριο να κινείται πίσω από τον Ικάρντι. 

Την Κυριακή το πρώτο «πιάτο» σερβίρεται στις 19:00 με τον αγώνα Τορίνο- Σασουόλο και στις 21:45 περνάμε στο «κυρίως» με σέντρα σε έξι γήπεδα! 

Στις σημαντικότερες αναμετρήσεις η κυρίαρχος στο μεταγραφικό παζάρι Μίλαν, μετά την πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League, αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τις προσπάθειές της απέναντι στην Κάλιαρι, η «αστεράτη» Νάπολι φιλοξενεί την «ευρωπαία» Αταλάντα και η Λάτσιο, μετά το «στραβοπάτημα» της πρεμιέρας, παίζει με την πλάτη στον τοίχο στη Βερόνα εναντίον της Κιέβο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Serie A: 

Σάββατο 26/2 

Μπενεβέντο- Μπολόνια 19:00 
Τζένοα- Γιουβέντους 19:00 
Ρόμα- Ίντερ 21:45 

Κυριακή 27/2 

Τορίνο- Σασουόλο 19:00 
Μίλαν- Κάλιαρι 21:45 
Κιέβο Βερόνα- Λάτσιο 21:45 
Κροτόνε- Ελλάς Βερόνα 21:45 
Φιορεντίνα- Σαμπντόρια 21:45 
Σπαλ 2013- Ουντινέζε 21:45 
Νάπολι- Αταλάντα 21:45 

Η επόμενη αγωνιστική (3η): 

Κυριακή 10/9 

Αταλάντα- Σασουόλο 
Μπενεβέντο- Τορίνο 
Μπολόνια- Νάπολι 
Κάλιαρι- Κροτόνε 
Βερόνα- Φιορεντίνα 
Ίντερ- Σπαλ 2013 
Γιουβέντους- Κιέβο 
Λάτσιο- Μίλαν 
Σαμπντόρια- Ρόμα 
Ουντινέζε- Τζένοα 

* Για τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής αναφέρεται κοινή ώρα έναρξης στις 16:00, αναμένεται ωστόσο να οριστούν νέες ώρες. 

sport-fm.gr

Σχόλια