64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πρόβα ενδεκάδας από τον Χάσι στον Ολυμπιακό

Ο Μπέσνικ Χάσι άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει του επαναληπτικού του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρτιζάν. 
Πρόβα ενδεκάδας από τον Χάσι στον Ολυμπιακό
Η αντίστροφη μέτρηση για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν έχει ξεκινήσει και ο προπονητής των πειραιωτών, Μπέσνικ Χάσι “άνοιξε τα χαρτιά
του” στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο “Καραϊσκάκη”. 

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου 

Ο Αλβανός τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, έκανε πάντως αρκετές δοκιμές ξεκινώντας το δίτερμα με δίδυμο στο κέντρο άμυνας, τον Βούκοβιτς και τον Ρέτσο. Ο Χάσι τεστάρει το βαθμό ετοιμότητας του Σέρβου κεντρικού αμυντικού, δείχνοντας ότι σκέφτεται αυτή τη στιγμή τη χρησιμοποίηση του διεθνούς άσου. Είναι βέβαιο πάντως πως δεν έχει ακόμα αποφασίσει και την επιλογή του θα την κάνει μετά την αυριανή προπόνηση στου Ρέντη. Με Φιγκέιρας δεξί μπακ, στόπερ τους Βούκοβιτς – Ρέτσο και αριστερό μπακ τον Κούτρη έγινε η πρώτη δοκιμή στην άμυνα, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν ο Ρομαό με τον Οφόε. Ο Τογκολέζος έπαιξε στη φυσική του θέση και δίπλα του ήταν ο Βέλγος μέσος

Με τους βασικούς ήταν και ο Κώστας Φορτούνης, σε ρόλο επιτελικού μέσου ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης, ο Χάσι δοκίμασε αρχικά τον Μάριν και τον Πάρντο, αφήνοντας με τους αναπληρωματικούς τον Καρσελά. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μπεν, ο οποίος έχει και το προβάδισμα για την αρχική εντεκάδα. 

Αρκετές αλλαγές 
Κατά τη διάρκεια πάντως του διπλού, ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε αρκετές αλλαγές, δείχνοντας πως σκέφτεται ακόμα κάποια πράγματα σε ορισμένες θέσεις της εντεκάδας. Ο Χάσι έβγαλε από τους βασικούς τον Βούκοβιτς και χρησιμοποίησε στόπερ τον Ρομαό (μαζί με τον Ρέτσο). Οι δυο τελευταίοι ήταν άλλωστε και στο βασικό σχήμα των “ερυθρόλευκων” στο Βελιγράδι και φαίνεται πως ο Χάσι εξετάζει το ενδεχόμενο να τους χρησιμοποιήσει και πάλι μαζί στο κέντρο της άμυνας. Ρόλο αμυντικού μέσου ανέλαβε ο Σιώπης, ο οποίος δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πως είναι έτοιμος για να παίξει αν του το ζητήσει ο Χάσι. Δίπλα στον Έλληνα μέσο ήταν ο Οφόε και επιτελικός μέσος παρέμεινε ο Φορτούνης. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι με τους βασικούς έπαιξε στο δεύτερο μισό του διπλού ο Καρσελά, παίρνοντας τη θέση του Πάρντο αλλά και ο Εμενίκε αντί του Μπεν στην κορυφή της επίθεσης. 

* Η αυριανή προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδος στου Ρέντη θα διεξαχθεί στις οκτώ το βράδυ κι εκεί θα φανούν οι επιλογές του Χάσι για το ματς με τους Σέρβους. 

*
 Ο Αλμπέρτο Μποτία ανεβάζει καθημερινά “στροφές” στις προπονήσεις των “ερυθρόλευκων” αλλά δε θα είναι στη διάθεση του Χάσι για το ματς με την Παρτίζαν.


sport-fm.gr

Σχόλια