64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πίτι στον ΣΠΟΡ FM: «Εξαιρετική επιλογή για Παναθηναϊκό ο Ινσούα»

Πολύ καλή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό θεωρεί τον Εμανουέλ Ινσούα, που βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό, ο συμπαίκτης του στη Γρανάδα τη σεζόν 2015/16 και νυν άσος της Λαμίας, Πίτι. 
Πίτι στον ΣΠΟΡ FM: «Εξαιρετική επιλογή για Παναθηναϊκό ο Ινσούα»
Μία πολύ καλή επιλογή για τον Παναθηναϊκό και τη θέση του αριστερού μπακ χαρακτήρισε τον Εμανουέλ Ινσούα ο Πίτι μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός της Λαμίας υπήρξε συμπαίκτης του Αργεντινού άσου, που είναι κοντά στους «πράσινους», και ανέλυσε το αγωνιστικό του προφίλ. 

Παράλληλα αναφέρθηκε στη μετακίνησή του στους νεοφώτιστους της Super League κι έθεσε πρώτο στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. 

inner

Αναλυτικά, ο Πίτι μίλησε στους Μάνο Σπανόπουλο και Αλέξανδρο Ξενικάκη για: 

-τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, Ινσούα: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον γνωρίζω αρκετά καλά και μου αρέσει πολύ. Παίζαμε στην ίδια πλευρά. Είναι ένας τυπικός Αργεντινός, παίζει με πολύ πάθος και βγάζει ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Είναι εξαιρετικός στο επιθετικό κομμάτι. Θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετική επιλογή». 

-τις αγωνιστικές αρετές του Ινσούα: «Είναι πολύ καλός επιθετικά. Έχει να προσφέρει πολλά στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Αμυντικά είναι πολύ δυνατός και συγκεντρωμένος. Είναι ένας κλασικός Αργεντινός επιθετικός. Στη Γρανάδα πολλές φορές παίζαμε με τριάδα στην άμυνα και ο Ινσούα έπαιζε όλη την πλευρά από αριστερά». 

-τις εντυπώσεις του από τη Λαμία: «Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και έχω ακούσει πως στα ελληνικά γήπεδα η ατμόσφαιρα είναι πολύ ζεστή. Ελπίζω να κάνουμε μια καλή σεζόν με τη νέα μου ομάδα». 

-το πώς αποφάσισε να παίξει στην Ελλάδα: «Ήθελα να γνωρίσω ένα νέο πρωτάθλημα, αλλά με γνώριμα πρόσωπα όπως ο φίλος μου για πολλά χρόνια, ο Νόε Ακόστα». 

-τους στόχους της Λαμίας: «Ο πρώτος μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και να παίζουμε και την επόμενη σεζόν στη Super League. Θέλουμε να το εξασφαλίσουμε αυτό το συντομότερο δυνατό και στη συνέχεια ίσως μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και κάτι περισσότερο». 

-τη συνεργασία του με τον Μπάμπη Τεννέ: «Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής. Γνωρίζει καλά την κατηγορία και θεωρώ πως είναι ιδανικός για μια ομάδα σαν τη Λαμία». 

-το νέο ισπανικό πρωτάθλημα: «Θεωρώ πως πέρα από τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα να συμπεριλάβουμε στις διεκδικήτριες του τίτλου και την Ατλέτικο. Έχει ενισχυθεί φέτος και ίσως καταφέρει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω».

Σχόλια