64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Μουνιέ»! (pics/video)

Το έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Αντονί Μουνιέ από την Μπολόνια αποκαλύπτει η «Corriere dello Sport»! Πόσο τον κοστολογούν οι «ροσομπλού», τι συμβόλαιο έχει ο Γάλλος εξτρέμ. 
«Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Μουνιέ»! (pics/video)
Την πόρτα της Μπολόνια για τον Αντονί Μουνιέ φέρεται να έχει «χτυπήσει» ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport»! 

Παρότι η μεταγραφή μεσοεπιθετικού δεν αποτελεί προτεραιότητα, οι Ιταλοί γράφουν πως το «τριφύλλι» θέλει να κάνει δικό του τον 29χρονο, αποκαλύπτοντας, δε και οικονομικές λεπτομέρειες. 
Αναφέρουν, λοιπόν, πως οι «ροσομπλού» θέλουν 200.000 ευρώ για την πώληση του Γάλλου αριστερού εξτρέμ (μπορεί να αγωνιστεί και στη δεξιά πλευρά), ενώ, παράλληλα, σημειώνουν ότι ο ποδοσφαιριστής λαμβάνει, ετησίως, 600.000 ευρώ. 

Την περασμένη σεζόν, ο Μουνιέ αγωνίστηκε 13 φορές σε Serie A και ιταλικό Κύπελλο με τις φανέλες, τόσο της Μπολόνια όσο και της Αταλάντα (ως δανεικός), σημειώνοντας 2 γκολ. 

Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2018, με την Μπολόνια να μην τον υπολογίζει -και να ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει. 

inner

inner




Σχόλια