64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σημαντική ισοπαλία για ΑΕΚ στο Βέλγιο (vid)


Η ΑΕΚ πήρε σημαντική ισοπαλία 0-0 επί της Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και θα έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους της διοργάνωσης την ερχόμενη Πέμπτη στην έδρα της.
Στο 58ο λεπτό αποβλήθηκε ο Λιβάγια αφήνοντας την ΑΕΚ με 10 παίκτες.
«Κάναμε τέσσερις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν βρήκαμε το γκολ. Δημιουργούμε σαν ομάδα, αλλά δυσκολευόμαστε να σκοράρουμε. Μόλις έγινε η αλλαγή του Κλωναρίδη ήρθε μια παιδική, παράλογη αποβολή του Λιβάγια. Ήταν η επόμενη αλλαγή που είχαμε σχεδιάσει, με τον Αλμέιδα να μπαίνει στο ματς. Δεν είμαστε τέλειοι, έχουμε πολλά πράγματα που χρειάζονται βελτίωση. Μας λείπουν κάποια στοιχεία αλλά αυτό που σίγουρα δεν μας λείπει είναι η καρδιά», τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του αγώνα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μπριζ (Ιβάν Λέκο): Χόρβαθ, Σίμονς, Ντένσβιλ, Μέχελε, Βανάκεν, Νακάμπα, Φόρμερ, Παλάσιος (72′ Ραφαέλοφ), Λιμπομπέ, Μποναβερτούρε (80′ Ντιαμπί), Φόσεν (57′ Γουέσλεϊ).
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Aνέστης, Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Έλντερ Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμόες (86′ Σιμόες), Κλωναρίδης (58′ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (73′ Γιόχανσον), Λιβάγια.
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)
Βοηθοί: Βένσελ Τοτ (Ουγγαρία), Γκιόργκι Ρινγκ (Ουγγαρία)
Τέταρτος: Σάντορ Σάμπο (Ουγγαρία)

Σχόλια