64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σκέψεις παραμονής του μάνατζερ του Ουζουνίδη ως τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι στον Παναθηναϊκό με την δουλειά του φίλου και ατζέντη του Μαρίνου Ουζουνίδη, με την διοίκηση να σκέφτεται να του προτείνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. 
Σκέψεις παραμονής του μάνατζερ του Ουζουνίδη ως τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό
Μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, η θέση παρέμενε «ορφανή» και όλο το βάρος του σχεδιασμού της ομάδας έπεσε στον Μαρίνο Ουζουνίδη.  
Ο Εβρίτης τεχνικός με τον φίλο και μάνατζέρ του, Ντίνο Διαμαντόπουλο, δούλεψαν πάνω στο «χτίσιμο» του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν, ενώ όλη η δουλειά έγινε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου μετά την αποχώρηση του Ζέκα με την έλευση των Σιλά, Μουνιέ και Χίλιεμαρκ. 

Στο «τριφύλλι» επικρατεί ικανοποίηση για την δουλειά που έγινε από τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος εκτελούσε εκτάκτως χρέη αθλητικού διευθυντή του συλλόγου και, όπως γράφει σήμερα η «Πράσινη» σκέφτονται να του προτείνουν το συγκεκριμένο πόστο. 

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ήδη έχει γίνει μία πρώτη συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και σύντομα θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της πιθανής συνεργασίας τους.

sport-fm.gr

Σχόλια