64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Για αυτό θα παίξει ο Κουλιμπαλί

Η αλλαγή του κανονισμού που ευνοεί τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση Κουλιμπαλί και η απόφαση να μην παρθεί κανένα ρίσκο με τον Τσάβες ενόψει ΑΕΚ. 
Για αυτό θα παίξει ο Κουλιμπαλί
Μια σημαντική λύση ακόμη αναμένεται να έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ένωση, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Οσμαν Κουλιμπαλί θα τεθεί στη διάθεση του.  
Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό αν ένας παίκτης κληθεί στην εθνική του ομάδα, αλλά δεν μπορέσει να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού έχει κανονικά το δικαίωμα να παίξει στον επόμενο αγώνα με τον σύλλογο του. Αντίθετα, αν κληθεί στην εθνική ομάδα, δηλώσει τραυματίας και δεν πάει να εξεταστεί στο ιατρικό επιτελείο της εθνικής του, τότε αυτομάτως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του. 

Ο Κουλιμπαλί ήταν τυπικός πήγε στο Μάλι, εξετάστηκε από την εθνική του ομάδα και μπορεί να παίξει κανονικά με την ΑΕΚ. Από εκεί και έπειτα και σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», το τράβηγμα που ταλαιπωρούσε τον δεξιό μπακ του τριφυλλιού υποχωρεί και όλα δείχνουν ότι από την Πέμπτη θα είναι πανέτοιμος. 

Αντίθετα, ούτε το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα είναι το ματς που θα ξαναδούμε τον Τσάβες στην αποστολή της ομάδας. Ο Αργεντινός φορ είναι έτοιμος ιατρικά έχει ξεπεράσει τη θλάση αλλά οι πράσινοι δεν θέλουν να ρισκάρουν με τη περίπτωση του. Ο Αντρες Τσάβες θα κάνει μια δοκιμή να μπει με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τον αφήσει για τελευταία φορά εκτός αποστολής και η επιστροφή του θα έρθει την επόμενη αγωνιστική. 

Από εκεί κι έπειτα, οι Μολέδο, Κουλιμπαλί και Γιόχανσον που είχαν μικροπροβλήματα θα είναι έτοιμοι για το αθηναϊκό ντέρμπι.

sport-fm.gr

Σχόλια