64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Προλαβαίνει Λεβαδειακό ο Ανσαριφάρντ, δύσκολα ο Πάρντο

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα στον Ολυμπιακό εν όψει Λεβαδειακού για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Φελίπε Πάρντο. 
Προλαβαίνει Λεβαδειακό ο Ανσαριφάρντ, δύσκολα ο Πάρντο

Ο Τάκης Λεμονής περιμένει την επιστροφή των ξένων διεθνών από τις υποχρεώσεις τους εν όψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό το Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30). 
 
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα και αύριο θα μπει στις προπονήσεις, πράγμα που σημαίνει πως ο προπονητής του μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά. Χθες δεν αγωνίστηκε καθόλου στο φιλικό του Ιράν με τη Βενεζουέλα στην Αυστρία, οπότε θα είναι και σχετικά φρέσκος. Η παρουσία του στα πλάνα είναι αναγκαία, από τη στιγμή που ο Εμενίκε παραμένει εκτός (αναμένεται να επιστρέψει από την Μπολόνια την Τετάρτη, αλλά δύσκολα θα παίξει το Σάββατο), ο Τζούρτζεβιτς εκτός φόρμας και ο Μπεν ταλαιπωρείται από κρύωμα. 

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα για τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό της Κολομβίας στην Κίνα, θα επιστρέψει την Πέμπτη και θα ξαναμπεί στις προπονήσεις την Παρασκευή. Έτσι με μία προπόνηση είναι δύσκολο να υπολογίζεται, τουλάχιστον για την ενδεκάδα, για το προσεχές παιχνίδι.

sport-fm.gr

Σχόλια